KOZÁRMISLENYEN IS FEJLESZTI HÁLÓZATÁT A TELEKOM

Hamarosan ide is megérkezik a Telekom még gyorsabb internetezést nyújtó fejlesztése

2015 utolsó hónapjaiban        megkezdődik Kozármislenyen is a Telekom nagysebességű, szélessávú internet szolgáltatásának továbbfejlesztése. Hamarosan az itt élő Telekom előfizetők is élvezhetik az eddigieknél még gyorsabb internet minden előnyét, és az interaktív tévé szolgáltatást.

A Telekom fejlesztéseinek eredményeként országszerte 440 000 háztartás számára válik elérhetővé a nagysebességű szélessávú internet 2015 végéig, amit a vállalat több milliárd forintos beruházással segít elő. A kozármislenyi lakosokat is érinti a fejlesztés, így a településen több mint 1300 háztartásban lehetőség nyílik arra, hogy használhassák a szupergyors technológiát.

De mit jelent ez a kozármislenyiek számára?

Elsősorban nagyobb adatátviteli sebességet, a korábbinál gyorsabb internetet; olyan érzést, mintha magasabb fokozatba kapcsolnának a számítógépek. Ez pedig egyszerűbb kapcsolattartást, gyors és biztos kép- és videóletöltést és -megosztást is jelent. Hamarabb letöltődnek az emailek, egyszerűbben és élvezetesebben használhatják majd ez előfizetők a közösségi oldalakat. Új szolgáltatások válnak elérhetővé, így például már itt is élvezhetővé válik az interaktív tévézés számos már meglévő funkciója, mint például a megállítható és visszatekerhető élő adás, a programozható és egy gombnyomással rögzíthető műsorok, a digitális műsorújság, a Videotéka, vagy a tévé képernyőjén elérhető változatos online alkalmazások.

2015 végére, a fejlesztéseknek köszönhetően megnyílik az út ahhoz, hogy a legújabb infokommunikációs megoldásokra alapozva még magasabb minőségű szolgáltatások váljanak a Kozármislenyen élők számára is elérhetővé, valamint a közösségi életet, a helyi kis- és közepes vállalkozásokat támogató környezet alakuljon ki.  A szélessávú internet kínálta előnyökből a helyi vállalkozások is profitálhatnak, hiszen gyorsabbá, rugalmasabbá válhat működésük, javulhat a versenyképességük.

A szélessávú hálózat kiépítésével párhuzamosan, folytatódik a 4G hálózat bővítése is, amely már meghaladta a 94%-os kültéri lakossági lefedettséget; a vezetékes és mobilhálózati fejlesztések hozzájárulnak a Digitális Magyarország célkitűzéseinek mielőbbi megvalósulásához is.

További információkért érdeklődjön a 06 30 930 4956 telefonszámon, a legközelebbi üzleteinkben (Pécs, Rákóczi út 19; Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 11, Árkád) vagy a telekom.hu/fejlesztes weboldalon.

(X)

20238