Kozármisleny Tv, 2015.08.29. HR-Rent Kozármisleny – SZEOL (összefoglaló)

Visszavágtunk a SZEOL-nak a tavalyi vereségekért

HR-Rent Kozármisleny – SZEOL 2-1 (1-0)
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Kovács T., Nagy E. – Gránicz (Tóth D. 84.), Wittrédi (Kirchner 80.), Nagy K. – Lauer (Beke 46.)
Vezetőedző: Németh Zsolt
SZEOL: Leindler – Ondrejó, Gajág, Makra, Grünwald – Forró (Buzási 46.), Puskás – Kéri, Rácz, Maksimovic – Beretka (Végh 46.)
Vezetőedző: Tóth Ákos

Gólszerzők: Kocsis 34., Beke a 65. illetve Rácz a 72. percben.
Sárga lap: Helesfay D. 22. illetve Ondrejó 73., Makra 66., Kéri 77. percben.

Németh Zsolt: Egy jól felkészített csapatot sikerült legyőznünk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk és így is lett. Nem véletlenül szerepelt a SZEOL tavasszal is jól és az idei bajnokságban is veretlenek voltak, az eddigi legnehezebb mérkőzésünket sikerült megnyernünk. Talán a nagy meleg miatt valamelyest tompábbak voltunk, de büszke vagyok játékosaimra, mert nagy küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot. Örülök, hogy sikerült megnyernünk a rangadót, úgy gondolom, hogy rászolgáltunk a sikerre, sokat tettünk azért, hogy megnyerjük a találkozót ma ez volt a legfontosabb a számunkra.
Tóth Ákos: Először is szeretnék gratulálni a Kozármislenynek, nem érdemtelen a győzelmük, sokat tettek azért, hogy itthon tartsák a három pontot. Nem szoktam foglalkozni a játékvezetéssel, de teljesen más mérkőzés lett volna, ha kiállítja a hazaiak kapusát és 70 percig emberelőnyben futballozhatunk. A tavalyi mérkőzéshez hasonlóképp alakult a találkozó, de most a Kozármisleny szerzett kétgólos vezetést távoli átlövésekből és nekünk csak szépíteni sikerült. Kívánom a Kozármislenynek, hogy jussanak fel, de mi is szeretnénk ott lenni a mezőny elején harcban lenni a dobogós helyekért.
Hajrá Kozármisleny!

info: kozarmislenyfc.hu