Kozármisleny Tv, 2015.08.12. Magyar Kupa, HR-Rent Kozármisleny – Siófok

Megérdemelten jutottunk tovább a Kupában

HR-Rent Kozármisleny – Siófok 4-2 (2-0)(2-2)
Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny: Molnár P. – Fenyvesi, Fellai, Lantos, Kiss M. – Nagy E., Kovács T. – Beke (Kirchner 52.), Wittrédi (Tóth A. 116.), Nagy K. – Lauer (Tóth D. 60.)
Vezetőedző: Németh Zsolt

Siófok: Bozsó – Nagy J., Czingráber, Tamás, Farkas N. – Banai (Bene 46.), Szekszárdi – Nagy R. (Rusvai 58.), Hanzl (Berki 58.), Kozma – Elek
Vezetőedző: Goran Kopunovics

Németh Zsolt: Azt gondolom, hogy egy jó mérkőzést láthatott a szép számú közönség és játékunkkal bízom benne, hogy ki is szolgáltuk őket. Sajnos az miatt bosszús vagyok, hogy csak a hosszabbításban tudtuk kiharcolni a továbbjutást, mert a rendes játékidőben el kellett volna döntenünk a párharcot. A félidőben 2-0-ra vezettünk, a második játékrészben is meg voltak a lehetőségeink, így adott volt, hogy eldöntsük a továbbjutást, de sok helyzetet hagytunk ki, több kapufát is rúgtunk. Összességében teljesen megérdemelten vertük meg az NB II-es Siófokot. Le a kalappal játékosaim előtt. Köszönjük a szurkolóink támogatását, várjuk őket a vasárnapi Bp. Honvéd II. elleni összecsapásra is.
Goran Kopunovics: Gratulálok a Kozármislenynek, teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sajnálom, hogy hosszabbítást kellett játszanunk, be kell vallani, hogy a találkozó jóval korábban eldőlhetett volna. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert a Kupában mindenki szeretne nyerni és minél tovább jutni. A kupasorozatok jellemzője, hogy itt nem számít, hogy ki melyik osztályban van, itt sok meglepetés eredmény is előfordul. A Kozármisleny győzelme nem volt meglepetés, de persze attól még fáj nekünk. Igyekeztem több játékosomat is kipróbálni, akik eddig kevesebbet játszottak, hogy felmérjük mire képesek, hogy tudjuk mire számíthatunk. Nekem ez a mérkőzés olyan volt, mint egy bajnoki így éles helyzetben tesztelhettük őket. Sok kérdésre választ is kaptam, tudom, hogyan tovább és kivel tovább. Nem akarunk szomorkodni a vereség miatt, holnaptól készülünk a szombati bajnokira, nekünk az egy nagyon fontos mérkőzés, tudjuk, hogy mi a cél és megpróbáljuk azt elérni.

Hajrá Kozármisleny!
info: Kozarmisleny Fc