Kozármisleny Tv, 2015.08.01. HR-Rent Kozármisleny – Komló (összefoglaló)

Győzelemmel kezdtük az NB III-as bajnokságot

HR-Rent Kozármisleny – Komló 1-0 (0-0)
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vezette: Mód I. (Radák L., Nagy A.)

Kozármisleny: Helesfay D. – Fenyvesi, Fellai, Lantos, Kiss M. – Nagy E., Kovács T. – Kirchner (Gránicz 46., Lauer 59.), Wittrédi, Nagy K. – Tóth D. (Várda 80.)
Vezetőedző: Németh Zsolt

Komló: Herbert – Vágner, Bodó, Károly, Preininger (Dömény 74.) – Korbuly, Szabó B. – Márkvárt (Horváth P. 74.), Mészáros (Kovács P. 53.), Tukerics – Bata
Vezetőedző: Varga Balázs

Németh Zsolt: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a felkészülés során kétszer is megmérkőztünk a Komlóval. Egy szervezett jó csapatot győztünk le, ami bízom benne, hogy lökést ad a folytatásra, hiszen a kötelezőnek kikiáltott győzelmek sokszor a legnehezebbek. Több alkalommal sikerült a vendég védelem mögé kerülnünk, de ott pontatlanok voltunk így csak későn szereztük a vezetést, de összességében teljesen megérdemelt a győzelmünk. Köszönjük a szép számú szurkolóink biztatását. Még sok munka vár ránk, hogy céljainkat elérjük, de mostantól a következő feladatra koncentrálunk.

Varga Balázs: A találkozó nagy részében – több mint 70 percig – emberhátrányban futballoztunk, ennek ellenére a hazaiaknak csak egy kidolgozott gólhelyzete volt, ami dicséretes a mi szempontunkból. A hazai gól is a mi hibánkból született. Elégedett vagyok játékosaim teljesítményével. Kíváncsi lettem volna, hogy létszám egyenlőség mellett mire lettünk volna képesek. Sajnálom, hogy a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe és így nehezebbé tette a dolgunkat. Úgy gondolom az egy pontra így is rászolgáltunk volna.

Hajrá Kozármisleny!

info: kozarmislenyfc.hu